S4 Batarya Problemi

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. S4 kullanıyorum bugün birşey fark ettim. Telefonun şarjı bitiyor, cihazı actığımda %1 lik şarj sunuyor. Kapanıyor, açıyorum bu sefer %3 lük şarj sunuyor. Bataryada herhangi bir şişme yok. İlgilenen herkese teşekkürler...

Büyük ihtimalle bataryanız şişmiştir. Servise göndererek veya orijinal batarya alarak sorununuzu çözebilirsiniz.

Farklı şarj cihazı kullanıldıktan sonra mı bu sorun meydana geldi? Bir tane S4 var bizde de var. Yeğen tablet şarj cihazına takmış. Durum aşağıdaki. Telefonun bataryası şişmeye başladı.

Ekleme: Aynı sorun. Şarj çabuk bitiyor.

Benim bataryada hiç şişme yok ama dediğim gibi açtığımda bana %3 veriyor. Yahu daha varsa neden kapatıyorsun değil mi?

Pil durumunu sistem tam ölçemiyor olabilir. Tahminim ise bataryayı korumak için de sistem kapanıyor olabilir. Şarjı tam biten bataryaların tekrar şarj almadığına çoğu kez şahit oldum. Koruma amaçlıdır belkide.

Ben Samsung'u bildim bileli böyle. E-250 kullanıyordum böyleydi ve daha kaç tane Samsung kullandım hatırlamıyorum hepsi de böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…