S4 Mini 720p Video Oynatır Mı ?

umut 61

Hectopat
Daha fazla  
Çözünürlüğü 540x960 olan s4 mini 720 p video oynatabilir mi ? Bir de s5 mini geçtiğimiz haftalarda tanıtıldı ortalama 650 $ bir fiyatı olan s5 mini ülkemizde 1250 tl oluyor bekleyip s5 mini almak daha mantıklı yoksa 950 tl değerindeki s4 mini mi ? Aradaki 300 tl farka değer mi ? Bu iki telefon arasında ne gibi uçurumlar vardır ?

Not : Bütçe 1000 tl biraz zorlayarak s5 mini alabilirim .

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle S5 Mini ülkemizde 1250 lira asla olamaz dolar kurunu direk çevirdiğimizde yaklaşık 1400 lira yapıyor ve bu vergiler olmadan ki hali. Kdv ile o değer yaklaşık olarak da 1620 lira yapıyor. Amacınız sadece yüksek çözünürlük video izleyip sosyal platformlarda gezmek ise yani önceliğin oyun oynamak değil ise Lumia serilerine yönelebilirsin.

Samsung tan başka telefonlarda elbet ama lg g2 beğenmedim açıkcası htc one da pahalı mini bile 1299 lira yazıyor bende düşünce olarak 1300 tl lik bir fiyat cebimden çıkacaksa bunun samsung olmasının tercih ederim . HTC seviyorum kasa olarak ama bazı eksikleri var hafıza artırmıyor 8gb sabit bu şimdilik yeterli bir değer olarak görülüyor olabilir ama ilerde aynı şey söz konusu olur mu ? Ayrıca lumia demişsin kardeş haklısın ama oyun oynarım düşünüyorum önerin için teşekkürler .

Kardeş 1000 TL bütçem va r demişsin bana kalırsa lumia 1320 derim.
  • 1gb ram
  • Qualcomm Snapdragon™ S4 işlemci
  • HD720 (1280 x 720) ekran
  • 245 ppi piksel yoğunluğu
  • ClearBlack, IPS LCD ekran
  • 6 inc
  • 3400 mAh batarya
  • 5 MP karmera
  • 1080p (Full HD, 1920 x 1080) video çekme
Gibi birçok kullanışlı özelliği var en önemli artısıda windows phone olması son derece stababil ve güzle bir telefon.
Hem de fiyatı bütçene göre.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı