Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün bir arkadaşımı arayacaktım. F tuşuna bastım ve telefon aniden kapandı. Ekran simsiyah. Bataryayı çıkarıp taktım. Şarj aletini taktım. Defalarca denedim olmadı. İçine su girmedi, yere de düşürmedim. N'oldu bu telefona yahu? Üst komşuya verdim. Telefon susmuş dedi. Yarın bakacakmış haber bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Download modu veya recovery modu açılıyor mu? Telefonda root var mı veya ROM atıldı mı? Batarya ihtimali de var tabi. Eski bir telefon, batarya ölmüş de olabilir.

Yaklaşık 1 yıldır yan sanayi bir batarya kullanıyorum. Eski orjinali de taktık olmadı. ROM atılmadı cihaza. Recovery-Download modları nasıl açılıyor bilmiyorum, ne işe yarıyor bunlar?

Ses kısma - home - güç tuşu aynı anda basılı tutun bakalım. Olmaz ise ses açma - home - güç tuşu aynı anda basılı tutun buda olmazsa donanınsal bir sorun olabilir. Isınma sorunu var mıydı telefonda? Batarya kalitesiz ise anakart bozulmuş olabilir belki.

Telefoncuya götürdüm, işlemcisi yanmış dedi. Babam bu akşam bir yere daha soracak. Farklı bir teşhis koyulur mu bilmiyorum. Akşam bu dediklerinizi yapacağım, teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…