R Recep5371 Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 131 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar mobil veriyi açıyorum hiç tepki yok. İnternet paketim var, hattım türkcell. Sizce ne yapmalıyım? H+'da mobil veri açılmıyor ama 2G Yani Edge'de açılıyor. Sizce problem nedir?
Arkadaşlar mobil veriyi açıyorum hiç tepki yok. İnternet paketim var, hattım türkcell. Sizce ne yapmalıyım? H+'da mobil veri açılmıyor ama 2G Yani Edge'de açılıyor. Sizce problem nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Haziran 2015 #2 Daha önce hiç 3G kullanmadıysan hattını 3G'ye açtırman gerekebilir. Bir de sadece GSM gibi seçecekler yerine WCDMA veya GSM ayarını dene.
Daha önce hiç 3G kullanmadıysan hattını 3G'ye açtırman gerekebilir. Bir de sadece GSM gibi seçecekler yerine WCDMA veya GSM ayarını dene.
R Recep5371 Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 131 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #3 @Recep Baltaş her zaman 3g kullanırdım telefonum bi suya girdi ondan sonra böyle oldu ama s4 lerin hepsinde bu teknik sorun var.
@Recep Baltaş her zaman 3g kullanırdım telefonum bi suya girdi ondan sonra böyle oldu ama s4 lerin hepsinde bu teknik sorun var.