berksenn Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #1 Sizce s5 beni 2-3 sene arasinda goturur mu, yeni guncellestirmeleri alir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2014
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #2 Güncelleme gelmez 2 yıl sonra rom yükleyebilirsin.
Minemoysre Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 326 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #3 Samsumg'dan çok fazla güncelleme bekleme derim ama dikkatli kullanırsan ve rom atarsan 2-3 yıl kullanırsın.
Samsumg'dan çok fazla güncelleme bekleme derim ama dikkatli kullanırsan ve rom atarsan 2-3 yıl kullanırsın.
Batuhan K Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 287 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi. 15 Ekim 2014 #4 Rom felan atmadan da kullanırsın en az 2 sene, ,illa güncellemene de gerek yokki çok eski bir sürüm olmadıkça.
Rom felan atmadan da kullanırsın en az 2 sene, ,illa güncellemene de gerek yokki çok eski bir sürüm olmadıkça.
Minemoysre Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 326 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #5 Batuhan K dedi: Rom felan atmadan da kullanırsın en az 2 sene, ,illa güncellemene de gerek yokki çok eski bir sürüm olmadıkça. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum telefon kasmasın dan rahatsız olduğunuzda başlarsınız rom atmaya.
Batuhan K dedi: Rom felan atmadan da kullanırsın en az 2 sene, ,illa güncellemene de gerek yokki çok eski bir sürüm olmadıkça. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum telefon kasmasın dan rahatsız olduğunuzda başlarsınız rom atmaya.