S5 Almalı Mıyım ?

Jumper

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bir telefon alacağım ama kararsızım bu yüzden sizden yardım istiyorum. İphone istemiyorum açıkçası hem bükülmesinden hemde ios hiç kullanmadım bu yüzden android olursa sevinirim. Babamda s5 var bende beğeniyorum o telefonu sizce s5 mi alayım yoksa başka bir telefon mu ?

İPhone 6 adına bir bükülme dalgasi çıktı gidiyor. O telefonu bukebilmeniz için üzerinde falan ziplamalisiniz. Nedense bu sorunlar bir bizde olmuyor. Meizu falan fanteziye gerek yok bütçe varsa iOS dan şaşmayin. (y)

İPhone 6 adına bir bükülme dalgasi çıktı gidiyor. O telefonu bukebilmeniz için üzerinde falan ziplamalisiniz. Nedense bu sorunlar bir bizde olmuyor. Meizu falan fanteziye gerek yok bütçe varsa iOS dan şaşmayin. (y)
Bizim hocanın iPhone 6 plus u vardı derste gözümüzün önünde telefon büküldü. Götürdü ve hemen yeni telefon verdiler. Tekrar büklünce gidip iade edip iPhone 6 aldı. Yani bükmek için o kadar çabaya gerek yok.

Bizim hocanın iPhone 6 plus u vardı derste gözümüzün önünde telefon büküldü. Götürdü ve hemen yeni telefon verdiler. Tekrar büklünce gidip iade edip iPhone 6 aldı. Yani bükmek için o kadar çabaya gerek yok.

Peki koruyucu kılıf kullanıyor muydu? Evet demeyinde aman.

Peki koruyucu kılıf kullanıyor muydu? Evet demeyinde aman.
Kılıfla ne ilgisi var hocam ? Telefon kılıfla birlikte mi satılıyor sanki.

Galaxy serisini önermiyorum. s5 gereksiz özelliklerle dolu. Onun yerine note edge veya note 4 öneririm. Ama samsung yerine daha farklı markalara yönelmeniz niyetindeyim. Birçok model çıkıyor piyasa ve güncellik açısından önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı