AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 4 Şubat 2016 #1 Galaxy S5 Mini - S5 Mini Knox sayacı arttırmadan root atma ! Arkadaşlar bu konuda ki işlem geçerli mi? Ben denemedim. Eğer S5 mini kullanan arkadaşımız varsa deneyip buraya yazabilir mi?
Galaxy S5 Mini - S5 Mini Knox sayacı arttırmadan root atma ! Arkadaşlar bu konuda ki işlem geçerli mi? Ben denemedim. Eğer S5 mini kullanan arkadaşımız varsa deneyip buraya yazabilir mi?
Berkayjan15 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 212 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2016 #2 En kolayı kingoroot adlı programı PC'nize yükleyin. Sonra telefonu PC'ye bağlayın. Kendisi otomatik olarak herşeyi yapıyor. Birşey yapmanıza gerek yok.
En kolayı kingoroot adlı programı PC'nize yükleyin. Sonra telefonu PC'ye bağlayın. Kendisi otomatik olarak herşeyi yapıyor. Birşey yapmanıza gerek yok.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 5 Şubat 2016 #3 Güncel.