Samsung Galaxy S6 telefonuma Ez Package Disabler ( EZ Package Disabler (Samsung) - Google Play'de Android Uygulamaları ) uygulaması ile telefonda işe yaramadığı düşündüğüm birkaç uygulamayı devre dışı bıraktım. Sonra telefonumun şarjı azaldığı için ultra güç tasarruf moduna aldım. Daha sonra telefonu şarja takıp ulrta güç tasarruf modundan çıkarmak istediğimde çıkartmak için gereken yer yoktu, ultra güç tasarruf modunda çalışan uygulamalarda açılmadığı gibi Home tuşuna bastığımda Home Başlatılamadı diye bir hata aldım. Telefonu Güvenli Modda açmayı denedim ama onda bile Ultra Tasarruf Modunda açıldı. Acaba bu durumu nasıl düzeltebilirim? İçinde çok önemli evraklarım, notlarım ve resimlerim de olduğu için format ta atmak istemiyorum.
Yukarıdaki çözüm olmazsa şuradaki launcher'ı indirin. Eğer cihaz sıkıntısından dolayı indiremiyorsanız PC'nize indirip bluetooth ile kendi cihazınıza gönderin.
Sonra bu launcher'ı cihazınıza kurun. Sonra cihazınızı güvenli modda başlatın. Yüklediğiniz launcher'ın çalıştığını teyit edin. Sonra Uygulama Yöneticisi'ne gidin. Emergency Manager Service adlı hizmeti durmaya zorlayın. Ve bununla beraber Emergency Provider adlı hizmeti devre dışı bırakın.