Şu anda telefon alınmaz. Yeni seri cihazlar gelsin, fiyatları netleşsin ona göre karar verilir. Eğer cihazın hala iş görür mü diye sorarsanız tabi ki görür ama artık aradan 2 yıl geçti bir sürü model çıktı ve çıkacak. Sonuçta fiyatları hala 1800-1900 TL seviyelerinde.
Biliyorum ancak Edge Plus'a param yetmiyor.(Telefonu MediaMarkt,n11,hepsiburada.com gibi yerlerden almayacağım)Eğer S6 Edge alırsam kasma olur mu?Ve 2 yıl daha gider mi?
Biliyorum ancak Edge Plus'a param yetmiyor.(Telefonu MediaMarkt,n11,hepsiburada.com gibi yerlerden almayacağım)Eğer S6 Edge alırsam kasma olur mu?Ve 2 yıl daha gider mi?
Peki Note 5 alsak sonuçta o da eski ancak Note 7'nin piyasadan çekilmesinden dolayı şu an en son Note serisi telefon gibi gösteriliyor ve bu da 1 yıl daha fazla güncelleme alacağı anlamına geliyor. Ayrıca S6 Edge Plus ile aynı teknik özelliklere sahip.
S6 Edge kullanıyorum, alalı 2 ay oldu gayet memnunum. Android 7 Güncellemesi de gelecek, hiçbir sıkıntısı yok. 2 Yıl gayet rahat gider. Aklında bir soru var ise sorabilirsin. Edge ekranı deneyimi çok artırıyor.
S6 Edge kullanıyorum, alalı 2 ay oldu gayet memnunum. Android 7 Güncellemesi de gelecek, hiçbir sıkıntısı yok. 2 Yıl gayet rahat gider. Aklında bir soru var ise sorabilirsin. Edge ekranı deneyimi çok artırıyor.