S6 Edge İyi Midir?

worlds

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Önümüzdeki hafta telefon almayı düşünüyorum, aklımda iki seçenek vardı birincisi samsung galaxy s6 edge ikincisi iPhone Se'yi eledim sayılır. S6 hakkında da çok fikrim yok görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Başka önerilere açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni bilmiyorum ama bu saatten sonra S6 serisi telefon almanı önermem. Alabilirsen S7 al.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Cihaz Amerikadan gelicek bütce 350-450$. Siz S6 dan memnun musunuz? Edge ile cok fark var mı?

Benim Edge almamanın tek sebebi aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünmem idi. Pişman da değilim. Edge modelinde 2600, düz modelde de 2550 mAh batarya var.

Benim Edge almamanın tek sebebi aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünmem idi. Pişman da değilim. Edge modelinde 2600, düz modelde de 2550 mAh batarya var.
Biraz araştırdım S6 edge nin satışı kalkmış çok hatası olduğu için. Baska öneriniz varsa bakabilirim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…