E Evliya Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2016 #1 Arkadaslar yarın telefon alıcam. S6 edge plus düsünüyorum. Sizce alınır mı? Benim için kamerası onemli.
Arkadaslar yarın telefon alıcam. S6 edge plus düsünüyorum. Sizce alınır mı? Benim için kamerası onemli.
mkurt200234 Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 589 Makaleler 10 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Şubat 2016 #2 Şu saatten sonra almanı önermem. Çünkü S7 Edge daha yeni çıktı ve daha iyileştirilmiş ve kamerası da çok gelişmiş. Ancak S6 Edge Plus hala yeni bir telefon ve gayet de iyi özelliklere sahiptir.
Şu saatten sonra almanı önermem. Çünkü S7 Edge daha yeni çıktı ve daha iyileştirilmiş ve kamerası da çok gelişmiş. Ancak S6 Edge Plus hala yeni bir telefon ve gayet de iyi özelliklere sahiptir.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.880 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2016 #3 S7 serisini bekle, ya da bu modeli de alabilirsin, fazlasıyla yeterli bir telefon. NOTE 5'de düşünebilirsin.
S7 serisini bekle, ya da bu modeli de alabilirsin, fazlasıyla yeterli bir telefon. NOTE 5'de düşünebilirsin.