M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Haziran 2016 #11 Parlaklığı kontrol eden başka bir uygulama yoksa, Samsung servisi ile iletişim geç.
Afacan Dennis Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2016 #12 Cihaz paralel ithalat cihazı. Samsung servisi ilgilenmiyor ne yazık ki. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2016
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 3 Temmuz 2016 #13 Eğer telefon güç tasarruf modunda ise otomatik parlaklık kapalı da olsa ekran ışığı kısılır.
Afacan Dennis Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2016 #14 Azyer-Çokişyapar dedi: Eğer telefon güç tasarruf modunda ise otomatik parlaklık kapalı da olsa ekran ışığı kısılır. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sorunum o da değil. Yine de teşekkürler. Forumda bu sorunu hiç yaşayan yok mu acaba?
Azyer-Çokişyapar dedi: Eğer telefon güç tasarruf modunda ise otomatik parlaklık kapalı da olsa ekran ışığı kısılır. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sorunum o da değil. Yine de teşekkürler. Forumda bu sorunu hiç yaşayan yok mu acaba?
MaxweL Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2016 #15 Senin sorunun benimkine göre farklı dostum. Sen garantiye gönder. Benimki olan bir özellik bilmedigim icin yazdım, sonradan kullanarak öğrendim.
Senin sorunun benimkine göre farklı dostum. Sen garantiye gönder. Benimki olan bir özellik bilmedigim icin yazdım, sonradan kullanarak öğrendim.