S6 Halen Alınır Mı?

JOkmestok

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıfır S6 halen satın alınır mı? Hepsiburada'da 1370 TL ithalatçı garantili ,1600 TL Samsung Garantili fiyat etiketi var. Telefonu babam kullanacak. Telefonla konuşmaktan başka haberleri okumak,birkaç uygulama ve okey oynamak için kullanacak. S6 bunları karşılar mı? Arayüzde kasmalar vs. olmadan sorunsuz bir şekilde kullanılır mı? Sonuçta 4 sene önce çıkmış. Ayrıca alınırsa ithalatçı garantili alınır mı?
Teşekkürler.

o fiyatlara telefon borsalarından S7 veya edge alabilirsiniz.Yinede bunu almak istiyorsanız hala güçlü bir telefon Pubg rahatça oynatacaktır.

O fiyatlarda daha güncel olan Çinli üreticilerin modellerini tercih edebilirsiniz.

Kamera önemli ise bütçeyi artırabilirseniz Huawei P20 Lite öneririm eğer önemli değil ise P Smart 2019 öneririm.

Kendim Huawei P Smart 2019 kullanıyorum çoğunlukla video izleyip internette dolaşıyorum telefonun şarjı full FHD+ ekranda 8 saat dayanabiliyor, kamerada ise ışıklı ortamlarda sıkıntı yok ama kapalı mekanlarda renkleri biraz karıştırıyor soluk renkleri canlı renklere çeviriyor.

Batarya olarak kötü bir telefon, almana gerek yok. O fiyatta S6 için fazla. Ikinci el 700-800 TL civarina bulsaydın bir şey demezdim. Ben geçen sene ikinci el olarak 900 TL fiyatina almıştım şarj sorunu çok çektim.

Cevaplar icin teşekkürler aslında xiaomi mi 8 lite bakıyorduk ama ekranı çok fazla büyük 6 inç Huawei hiç bilmiyorum nasıl bir telefon olduğunu peki G5 Nasıl? Sahibinden Yine ithalatcı garantili 1400 TL LG garantili 2000 TL fiyatı var veya 2000 TLye iPhone 6 alınırmı?

Bunlar oldukça güzel telefonlar. 1500 lira bandına bence o modelleri düşünmeyin. Markaya para verme devri kalmadı artık.
Ve ek olarak, artık küçük ekranlar da pek baba işi kalmadı. Babalar da çok güzel bir şekilde adapte oluyor teknolojiye.

Son düzenleme:
Bence Mi 8 Lite veya P Smart 2019 alın. İkisi de tanıdıklarım da var ve çok memnunlar. Ben olsam herhalde Mi 8 Lite alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…