S6 Lite alınır mı?

yeeet

Hectopat
Makaleler
1
10-11 bin civarına alınıyor şu an. YouTube ve not için kullanılacak, yeterli olur diye düşünüp Lenovo M11'i denedim ama işlemcisi gerçekten berbat. 1080p video oynatmakta zorlanıyor. MatePad kısmına girmeyi hiç istemiyorum Google hizmetleri yüzünden. Üstüne ekleyip S10 FE almaya değer mi ya da başka seçenek var mı?

Bende var hocam 2020 sürümüydü sanırım bence alınmaz başka seneçenekler neler var bilmiyorum ama tabletin kalemi iyi not ve YouTube için ideal ancak bence daha iyi alternatifleri vardır bu tabletin ekranı bayağı kötü çünkü ve başka RAM seçenekleri var mı bilmiyorum ama benimki 4 GB RAM ve yetersiz.

Neleri yaparken yetersiz kalıyor hocam mesela, çünkü tek kullanım amacım 2X'te 1080p YouTube izlemek ve PDF üzerine yazı yazmak.

S9FE kullanıyorum, YouTube ve notes acikken ortalama 4-4,5GB RAM kullaniyor. Cikip S10FE almanızda fayda var.

Neleri yaparken yetersiz kalıyor hocam mesela, çünkü tek kullanım amacım 2X'te 1080p YouTube izlemek ve PDF üzerine yazı yazmak.

Hocam aslında sizin için yeterli ancak bu fiyat bandında daha iyi tabletler vardır bir de eski bir sürümünü alacaksanız değmez yani daha modern seçenekler varsa.

Hocam aslında sizin için yeterli ancak bu fiyat bandında daha iyi tabletler vardır bir de eski bir sürümünü alacaksanız değmez yani daha modern seçenekler varsa.

Hocam bulamıyorum ki. MatePad 11.5 var ama onda da Google olmaması uğraştırır gibi başka da bir seçeneğe pek rastlayamadım. İkinci el hariç tablet piyasası çok kötüymüş onu fark ettim.

S9FE kullanıyorum, YouTube ve notes acikken ortalama 4-4, 5GB RAM kullaniyor. Cikip S10FE almanızda fayda var.

Sanırım öyle yapacağım, idarelik alırım diyordum ama artık S10FE ile devam ederim uzun bir süre. Teşekkür ederim.

Uzak dur Redmi Pad Pro var aynı bütçede çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…