OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar telefon Galaxy S6. Şu an hiçbir sorun yok ama tek problemim Youtube güncellenmiyor, resimdeki hatayı veriyor. Telefonu alalı 10 gün oldu ve Youtube aldıgımdaki sürümde. Cözümü nedir bunun?
Arkadaşlar telefon Galaxy S6. Şu an hiçbir sorun yok ama tek problemim Youtube güncellenmiyor, resimdeki hatayı veriyor. Telefonu alalı 10 gün oldu ve Youtube aldıgımdaki sürümde. Cözümü nedir bunun?
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #2 Ayarlar > Uygulamalar'dan Youtube'a girip, ''Veriyi sil'e'' tıklayıp güncellemeyi tekrar dener misin?
Ayarlar > Uygulamalar'dan Youtube'a girip, ''Veriyi sil'e'' tıklayıp güncellemeyi tekrar dener misin?
OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2015 #3 Cezam bittiği için şimdi yazıyorum. Olmadı dediğin. Kaldırıp tekrar yüklesem desem kaldırılmıyor. Rootlarmak istemiyorum yeni telefon olduğu için
Cezam bittiği için şimdi yazıyorum. Olmadı dediğin. Kaldırıp tekrar yüklesem desem kaldırılmıyor. Rootlarmak istemiyorum yeni telefon olduğu için
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #4 Cihazı sıfırlayıp tekrar denesene.
efeekw Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #5 Aynı sorun bende de var çözen arkadaşlar varsa lütfen cevabını yazsın
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.538 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Mart 2020 #6 "Google play/ Google play hizmetleri/ İndirme yöneticisi" bu uygulamaların verilerini silin. Galaxy S6 kullanıyorum. Sorununuz çözülecektir.
"Google play/ Google play hizmetleri/ İndirme yöneticisi" bu uygulamaların verilerini silin. Galaxy S6 kullanıyorum. Sorununuz çözülecektir.