S60V5 (Symbian Series 60 V5) widgetlar kurulumu

Sarpmanon

Hectopat
Daha fazla  
Ben Nokia 5800 kullanıyorum (nostalji:)). Bir şey çok dikkatimi çekti; tamam iyi güzel, tema kurabiliyoruz ama ev ekranını (ana ekran) nasıl değiştireceğiz?

Symbianlarda bildiğim üzere .wgz dosyaları widget anlamına geliyor. (.wgz olan dosyaların simgeleri uyg. yöneticisinde farklı zaten) Ama nasıl kuracağım bu widgetları? 2 tane widget buldum, kurdum ama ev ekranında yok :( İnterneti didik didik ettim, telefonu didik didik ettim yok :(Bilen varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bundan 10 yıl önce kadar yazsaydın sana yardımcı olabilirdim fakat şu an 5800 hakkında sadece kalemimin kaybolduğunu ve telefonu rootladığımı, video esnasında kırmızı ışığı kapattığımı hatırlıyorum😂 ama senin için küçük bir araştırma yapacağım.

Yani bundan 10 yıl önce kadar yazsaydın sana yardımcı olabilirdim fakat şu an 5800 hakkında sadece kalemimin kaybolduğunu ve telefonu rootladığımı, video esnasında kırmızı ışığı kapattığımı hatırlıyorum😂 ama senin için küçük bir araştırma yapacağım.
teşekkürler hocam :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı