S65B40 E30 Swap Projesi

Hocam arkadaşların dediği gibi sadece motor şanjumanla swap yapamazsınız. Teorikte olur sıkıntı yaşatmaz ama gerçek hayata döndüğünde gücü törpüleyerek de olsa bir şekilde aktarırsınız. Arabayı viraj da veya yolda zapt edemezsiniz ki durdurma konusunda da durduramazsınız. En basitinden fren sistemi komple değişmesi lazım piston yapısı disk balata vb. on takım komple spor amortisör, yaydan denge kollarına kadar. Egzoz sistemi de değişir. Kısaca arabanın kasası ve iç kısmı haricinde her yerin değişmesi lazım. Sağlıklı bir swap için çok para ve zaman harcamanız lazım ki bunun daha projesinin çizilip onay alması lazım. Böyle bir maliyet yerine E36 ya da E46 kasa M3 alınabilir neredeyse.
Hocam bu dediğiniz her şeyin fiyatını hesapladım ve para yetişiyor, sadece işçilik ve proje konusunda bir fiyat fikrim yok.

Dostum Doğan Kabak da yapmıştı bunu. BMW'lerde birbiri arasında Swap genelde çok zorlamıyor. Ancak bilgisayara parça takmak gibi değil maalesef. En ufak bir parça bile günlerce yurt dışından parça beklemeyi gerektirebilir. Cebinde paran olursa her şey hallolur onu da söyleyeyim. Ankara'da bu işi yapan vardır muhtemelen.

Dostum Doğan Kabak da yapmıştı bunu. BMW'lerde birbiri arasında Swap genelde çok zorlamıyor. Ancak bilgisayara parça takmak gibi değil maalesef. En ufak bir parça bile günlerce yurt dışından parça beklemeyi gerektirebilir. Cebinde paran olursa her şey hallolur onu da söyleyeyim. Ankara'da bu işi yapan vardır muhtemelen.
Hocam işin en sıkıntılı kısmı benim için usta bulmak.

Hocam bu dediğiniz her şeyin fiyatını hesapladım ve para yetişiyor, sadece işçilik ve proje konusunda bir fiyat fikrim yok.

50 bin civarı tutuyor diye duyduydum bir videoda. Tüm proje imzalar vb.
En iyisi 335i alıp yüklemek daha mantıklı geliyor bana swap yerine. 500 - 600 bg civarı güç yeterli olacaktır.

Hocam işin en sıkıntılı kısmı benim için usta bulmak.
Ankara'da bunu yapanlar var. Şu videoyu izledin mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ankara'da bunu yapanlar var. Şu videoyu izledin mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır izlemedim, Doğan Kabak buna E46 M3'ün motorunu mu koymuş?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı