S7 Edge Burn In

WBB

Hectopat
Daha fazla  
Ben S7 Edge almayı planlıyorum. İncelemek ve fikir edinmek için AVM'ye gittim. Orada baktığım 5 S7 Edge'in de ekranlarında sorun vardı, başka uygulamaların izleri kalmıştı. Biraz bakındım internetten Burn In deniliyormuş galiba o olaya. Peki bu uzun kullanımda sorun çıkarır mı? Yani çok rastlanan bir olay mı?

O dediğiniz sorun genellikle hemen hemen her cihazda çok belli etmese de oluyor. Aslında biraz da şans işi. Kardeşimle ikimiz Note 5 almıştık. Ben 2015 Aralık'ta almıştım, o 2016 Şubat'ta almıştı. Benimki daha eski olmasına rağmen hala çıkmadı fakat onda çıktı. Annemin Note 4'ünde zaten çok bariz bir şekilde çıkmıştı. Telefonu çok kullanan biri de değildir. Dediğim gibi biraz şans işi.

Son düzenleme:
İfadeler: WBB
Teşhir cihazları aynı ekranda çok uzun süre bekletildiği için o sorun olabiliyor ancak panel soğuyunca düzeliyor, sizin alacağınız standart cihazda bir problem olmaz.
Şimdi ben bu telefonu alırsam uzun süre değiştiremem pişman olur muyum sence ?

Pişman olmazsınız. Benim teşhir ürünü olarak aldığım Samsung Galaxy Tab 8.1'in ekranında da Burn In vardı. Garanti cihaz değişimi yaptı. Yani daha ucuza olarak Tab 8.1'i aldık.

İfadeler: WBB
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…