Dwyane Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2017 #11 Anladım sağolun yardımlarınız için. Bir sorum daha olacak. Peki bu verdiğiniz sitede indireceğim rom telefonun eski hali gibi olur mu ? Yani bir sıkıntı çıkar mı ?
Anladım sağolun yardımlarınız için. Bir sorum daha olacak. Peki bu verdiğiniz sitede indireceğim rom telefonun eski hali gibi olur mu ? Yani bir sıkıntı çıkar mı ?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2017 #12 Bir sıkıntı çıkacak olsa arkadaş söyler, üstüne sorumluluk alıp da o linki atmaz ki o sitede sorunlu link yüklemez kaliteli bir site.
Bir sıkıntı çıkacak olsa arkadaş söyler, üstüne sorumluluk alıp da o linki atmaz ki o sitede sorunlu link yüklemez kaliteli bir site.
BerkayKöse Anısına Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2017 #13 Samsungun sorunlarını genellikle böyle düzltiyolar. Güven konunuda şöyle açıklıyayım; Samsungun kendi sitesi. Yazılımlar orjinal. Sıkıntı yok yani
Samsungun sorunlarını genellikle böyle düzltiyolar. Güven konunuda şöyle açıklıyayım; Samsungun kendi sitesi. Yazılımlar orjinal. Sıkıntı yok yani
Dwyane Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #14 Teşekkür ederim yardımlarınız için. @BerkayKöse Tekrardan rahatsız ediyorum. Odinden tüm işlemleri yapıp starta bastıktan sonra Fail! hatası alıyorum.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. @BerkayKöse Tekrardan rahatsız ediyorum. Odinden tüm işlemleri yapıp starta bastıktan sonra Fail! hatası alıyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #15 @Dwyane Güncel Odin sürümü kullan. Sammobile sitesinden ROM'ların altında Odin indirme linki var onu indir, başka USB girişlerini de dene.
@Dwyane Güncel Odin sürümü kullan. Sammobile sitesinden ROM'ların altında Odin indirme linki var onu indir, başka USB girişlerini de dene.
Dwyane Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #16 Güncel sürümü kullanıp kurulumu yaptım. Bittikten sonra telefon kapandı. Hiç açılmıyor tepki yok telefonda.
Güncel sürümü kullanıp kurulumu yaptım. Bittikten sonra telefon kapandı. Hiç açılmıyor tepki yok telefonda.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #17 İşlemleri doğru yaptın mı? Telefon download moduna giriyor mu? RAR kaç parça halinde çıktı?
Dwyane Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #18 Evet 4 parça halinde çıktı. 4 GB olan AP yi seçtim.Telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Download moda giremiyorum. Şarjda da tepki vermiyor.
Evet 4 parça halinde çıktı. 4 GB olan AP yi seçtim.Telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Download moda giremiyorum. Şarjda da tepki vermiyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #19 Diğer parçalar neydi? Sadece AP şeklinde mi çıktı? BL, CSC gibi parçalar yoktu değil mi?
Dwyane Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #20 Hatırlamıyorum ama vardı galiba hocam. Hocam kurtarılamaz mi telefon acaba ? İyice korkmaya başladım.
Hatırlamıyorum ama vardı galiba hocam. Hocam kurtarılamaz mi telefon acaba ? İyice korkmaya başladım.