S7 Edge Kamerada Siyah Nokta

Swind

Kilopat
Daha fazla  
Bir keresinde telefonu elimden çok şiddetli bir şekilde düşürmüştüm. Bu düşürmeden 2 gün sonra kamerayı açınca siyah bir nokta olduğunu gördüm. Sonra başka bir zaman tekrar düşürünce o nokta kayboldu. Ondan sonra tekrar düşürmememe rağmen şu anda yine siyah nokta var. Bu siyah nokta için servise götürmeye gerek var mı? Eğer götürürsem ortalama ne kadar tutar?

20181225_174722.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraflarda pek rahatsız etmiyor ancak videolarda sarsıntı çok fazla. Samsung Members'dan yazdım. Cevap verdiklerinde buraya tekrar yazarım.

Fotoğraflarda pek rahatsız etmiyor ancak videolarda sarsıntı çok fazla. Samsung Members'dan yazdım. Cevap verdiklerinde buraya tekrar yazarım.
Servise kamera için gönderdim ancak kağıtta ekran titremesi sorunu yazıyordu. Ben telefonu ilk aldığım günden beri salladığımda içeriden tıkırtı sesleri geliyordu, ben de onu heralde adım sayım şeyi içindir diye üstüne düşmemiştim. Büyük ihtimalle kameranın video sabitleme parçasıymış. Telefonu ilk aldığım zamanlarda çektiğim videolara baktığımda da o titreme varmış ve hala devam ediyor. Sorun telefonu ilk aldığımdan beri var ancak şu anda onu kanıtlayamayacağım için böyle kullanmaya devam edeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00