Mr. Patrick Bateman
Kilopat
Rom olarak bunu odinle flashlıyorum sonra twrpden magisk zipi flashlıyorum doğru mu anladım? Şuan twrp magisk yarım yamalak yüklü rom u atmamda sakınca var mı? İndiriyorum şuan direk flaslayabilir miyim odin ile?ROM olarak bunu kurun.
Sonra Magisk'i kurun.[ROM][10.0][OneUI 2.5][G930X/G935X/N930X/N935X]FloydQ V7.0
Welcome to Floyd Q Port For the Exynos8890 Series Some information you should know.. This is a full Galaxy Note9 port with Android version 10.0 / Oneui 2.5 This ROM is made with heavy collaboration from @corsicanu make sure to give him coffee...forum.xda-developers.com
ROM olarak bunu Odin'le flashlıyorum sonra TWRP'den Magisk ZIP'i flashlıyorum doğru mu anladım? Şu an TWRP Magisk yarım yamalak yüklü ROM'u atmamda sakınca var mı? İndiriyorum şu an direk flaslayabilir miyim Odin ile?
Hocam iyi hoşta eski romu silince indirdiğimiz rom dosyası nerede olacak onu nereye atıyoruz rom atma öncesi twrpyi halletim şu an?Bu rehberime göre ilerleyin hocam:
Rehber: Custom ROM: Samsung cihazlara Custom ROM kurma
Bu seferki rehberimde telefona Custom ROM kurmak üzerine olacak. Gerekli malzemeler: Telefon Bilgisayar Hafıza kartı ( en az 2 GB tavsiye ederim) Data kablosu. Ben bu rehberi Samsung Grand Prime ile yapacağım. Gerekli uygulamalar: Telefon ayarlarına girip geliştirici seçeneklerinden OEM...www.technopat.net
Hocam iyi hoş da eski ROM'u silince indirdiğimiz ROM dosyası nerede olacak onu nereye atıyoruz ROM atma öncesi TWRP'yi halletim şu an?
İndirip telefona twpyi açınca göremez miyim?Bilgisayardan atabilirsiniz hocam onu.
Nasıl yani hocam?İndirip telefona twpyi açınca göremez miyim?
Hocam otg kabloyu seçip pcden romu atabilir miyim kısaca sd card yok bende. Birde romun tam indirme linkini bulamadım xda baya karışık rica etsem onu atabilir misiniz? Sizi baya etiketlidim bu gün kusura bakmayın.Nasıl yani hocam?
Karışık anlatıyorsunuz.
Sorun yok hocam. Her sorun için rehberim mevcutHocam otg kabloyu seçip pcden romu atabilir miyim kısaca sd card yok bende. Birde romun tam indirme linkini bulamadım xda baya karışık rica etsem onu atabilir misiniz? Sizi baya etiketlidim bu gün kusura bakmayın.
Hocam bakım bitti galiba.Sorun yok hocam. Her sorun için rehberim mevcut
XDA şu anda bakıma girdiği için link atamayacağımRehber: Custom ROM: Bilgisayardan SD Kartsız ROM yükleme
Selam, Bugün SD Kart olmadan Custom ROM nasıl atılır onu anlatacağım :) Gereksinimler: Telefon Data kablosu bilgisayar TWRP'ye girelim. Sonrasında wipe işlemini yapalım. Bu şekilde olacak. Dahili Depolamayı seçmeyi unutmayın. Telefonu bilgisayara bağlayalım. Cihazı bilgisayara bağladığımız...www.technopat.net
Evet bitmişHocam bakım bitti galiba.