keremdinho Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #11 ses konusunda çok bişey yaşayacağımı sanmıyorum çünkü genelde kulaklıkla işim olucak daha doğrusu sese o kadar çok ihtiyacım olmayacak ama sanırım iphone 7 ve galaxy s8 i beklemek daha mantıklı
ses konusunda çok bişey yaşayacağımı sanmıyorum çünkü genelde kulaklıkla işim olucak daha doğrusu sese o kadar çok ihtiyacım olmayacak ama sanırım iphone 7 ve galaxy s8 i beklemek daha mantıklı
H Hesap Kullanılmıyor Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #12 Bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum. 6S Plus. Çünkü S7 edge'nin kenarlar kavisli düşürdünmü gitti. Ama titizsen, dikkatliysen S7 edge al.
Bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum. 6S Plus. Çünkü S7 edge'nin kenarlar kavisli düşürdünmü gitti. Ama titizsen, dikkatliysen S7 edge al.
keremdinho Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #13 ses le çok işim olmayacak ama bir haberde jailbreak yapınca garanti dışına çıkmıyo diye duydum