S7 Edge Pembe Çizgi Sorunu Var Mı?

S7 edge'i satışa çıktığından bu yana kullanıyorum ve böyle bir hata ile şimdiye kadar hiç karşılaşmadım. Karşılacağını da sanmam. Ama oldu ya karşılaşırsan bu çizgiyi kaybetmek çokda zor değil. Tuş takımına girip *#0*# tuşlayıp ardından çıkan ekranda kırmızı, yeşil ve maviye tıklaman yeterli olacaktır. Bu işlemleri yapınca tüm pixelleri resetlemiş oluyorsun.

Arkadaşımda olsu bu sorun öyle pixel resetlemeyle çözülecek bir olay değildi. Garantisi olmadigindan öyle kullanıyor. Yeni serilerde falan öyle bi sorun varmidir yada o sorunun olmasını engelleyebilecegimiz bir şeyler..

O sorun s7 edge vardı. Evet ben şu anda s7 edge kullanıyorum. Yurtdışından aldim. Sen telefonu aldığında telefona ilk güncelleme yapıyorsun. O pembe çizgide güncellemeyle ortadan kaldırdı. Samsung ama ben hiç pembe çizgi hatası almadım. Benim yaşadığım tek sorun telefona herhangi bir bildirim gelmemesine rağmen titremesiydi. Daha sonra yeni gelen güncellemeyi yüklediğimde ortadan kalktı. Sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı