S7 Edge Renk Seçimi

S7 Edge Hangi Renk?

• Siyah

Oy: 15 46,9%
  • Altın

Oy: 10 31,3%
  • Gümüş

Oy: 7 21,9%

• Oy verenlerin toplamı
    32
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Telefon alacağım ve 6S ile S7 edge arasında kaldım. S7 edge almaya karar verdim fakat şimdi de renk konusunda kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Siyah renkli olanını kendim kullanmaktayım. Bence siyah.

IMG-20160618-WA0000.jpg

Yorumlarınız için sağ olun.

Siyah renkli olanını kendim kullanmaktayım. Bence siyah.

Eki Görüntüle 168961

Hocam resimden gördüğü kadarıyla telefonu ekran koruyucusuz ve kılıfsız kullanıyorsun. Ekranda ya da telefonun arkasında çizikler oluştu mu? Bir de S7 Edge için ekran koruyucu var mıdır? Teşekkürler.

Henüz kılıf veya ekran koruyucu almadım. Soruşturdum biraz bu konuyu. Ekranı kaplayan ve tam olarak kaplamayan koruyucular var. Tam kaplayanlar ve darbeye dayanıklı olanlar biraz tuzlu oluyormuş.

Çizik oluşmaz, çünkü evladım gibi bakıyorum ona :D

Henüz kılıf veya ekran koruyucu almadım. Soruşturdum biraz bu konuyu. Ekranı kaplayan ve tam olarak kaplamayan koruyucular var. Tam kaplayanlar ve darbeye dayanıklı olanlar biraz tuzlu oluyormuş.

Çizik oluşmaz, çünkü evladım gibi bakıyorum ona :D

Hocam ekranı tam koruyan bir koruyucunun linkini atabilir misin? Teşekkürler.

Arkadaşlar bugün S7 Edge'in siyah rengini Samsung'un mağazasında gördüm gerçekten çok beğendim. İnşallah siyah S7 Edge alacağım teşekkürler.

Bu arada bir sorum daha var arkadaşlar S7 Edge indirime girer mi? Girerse de ne zaman girer?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı