C CanErgun Hectopat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #1 Merhabalar yakın bir zamanda S7 Edge alacağım demiştim. Kafamdaki tüm sorunları çözmüştüm. Fakat renk seçimi aklıma takıldı. Ben Altın rengini almak istiyorum ama birçok arkadaşım Siyah rengini al daha iyi diyorlar. Sizce hangi rengi almalıyım?
Merhabalar yakın bir zamanda S7 Edge alacağım demiştim. Kafamdaki tüm sorunları çözmüştüm. Fakat renk seçimi aklıma takıldı. Ben Altın rengini almak istiyorum ama birçok arkadaşım Siyah rengini al daha iyi diyorlar. Sizce hangi rengi almalıyım?
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 24 Haziran 2016 #2 Sizin hoşunuza hangi renk giderse onu alın. Cihazı aldıktan sonra pişmanlık duyabilirsiniz.
KüflüPeynir Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #3 Kendi zevklerinize göre almalısınız. @LTNeron'un da dediği gibi sonra beğenmeyip pişman olabilirsiniz.
Kendi zevklerinize göre almalısınız. @LTNeron'un da dediği gibi sonra beğenmeyip pişman olabilirsiniz.