S7 Edge vs. Note FE: Hangisi tercih edilmeli?

Kızgın Panda

Kilopat
Selamlar kaç gündür araştırma yapıyorum bu konularda sürekli araştırma yaparım. S7 Edge ve Note FE arasında kaldım.
Note FE'nin kalemi falan var ama S7 Edge beni görüntü ve şıklık olarak çok cezbetti. Aralarından hangisi alırsam beni uzun götürür ve memnun eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
S7 Edge'de kronik olarak ekranda kırmızı çizgi sorunu var satılan ürünlerin çoğunda belli bir süre sonra bu kırmızı çizgi oluşmuştur. Şansınıza böyle bir problemle karşılaşmayabilirsiniz ama ben bu konu hakkında araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Selamlar kaç gündür araştırma yapıyorum bu konularda sürekli araştırma yaparım. S7 Edge ve Note FE arasında kaldım.
Note FE'nin kalemi falan var ama S7 Edge beni görüntü ve şıklık olarak çok cezbetti. Aralarından hangisi alırsam beni uzun götürür ve memnun eder?
Ben s7 kullanıcısıyım kardeşimde de FE var. S7 edge almanı tavsiye ederim. Çünkü fan edition belli şarj seviyesinden sonra çekirdeklerini kısıyor ve performansı düşürüyor diye biliyorum. Kardeşim candy crush oynuyodu telefonunda ama kasıyo ciddiyim candu crush kadıyodu ama sadece %30 şarjdan sonra. Onun dışında. S7 edge daha ele oturur bi cihaz, köşeleri daha yuvarlak olduğu için daha şık duruyo, daha fazla pil ömrü vadediyor. Illa FE alıcam diyorsan onda yüz tanıma sistemi var kalemi var yeni nesil şarj girişi var bunların dışında teknik özellikler aynı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı