S7 Edge'den Note FE'ye geçiş mantıklı mı?

Makaleler
10
Yer
İstanbul
Telefonumu satıp üstüne bir miktar para ekliyip Note FE almak mantıklı mı sizce?
Eğer almassam 2 sene daha S7 Edge kullanmaya devam ediceğim. S7 Edge'i 2 senedir kullanıyorum. Note FE alırsam da 2 sene sonra değiştireceğim. 2 sene sonra üniversite sınavım bitmiş olacak

Fikirlerinizi bekliyorum.
@BERWAR hocam fikriniz nedir?

Son düzenleme:
Ben de kullanıyorum çok güzel ancak 2 senedir kullanılan cihaz. Ancak dediğm gibi 2 sene kullanılmış eskimiş cihaz. Yani sıfır cihaz az bir farkla güzel gibi.
Sıkıntısı yok ise bence rahat 2 sene daha kullanabilirsin. Benim telefonumun ekranı ve arka camında kırıklar var ve tamiri için 800 TL istiyorlar. 800 TL bu telefona vermek yerine Note FE alınabilir bunu satıp ama sıkıntısız S7 Edge ise geçmeye bence o kadar zorlamaya gerek yok.

Ben de kullanıyorum çok güzel ancak 2 senedir kullanılan cihaz. Ancak dediğm gibi 2 sene kullanılmış eskimiş cihaz. Yani sıfır cihaz az bir farkla güzel gibi.
Ama dediğin gibi az farkla güzeller. Arızası yoksa bence heves için değiştirmeye değmez. S8 Plus kullanan arkadaşlarım var, yeni S9 alan var bakıyorum öyle ahım şahım değiştirmeye değecek şeyler değil. Ben hızından ve bataryasından hala son derece memnunum bozulmadan değiştirmeyi düşünmüyorum.

Bende de köşelerde ezilmeler ve ön camda çizik var.

Aynı olayı gerçekleştirdim. Gold renk s7 edge'den siyah renk note fe' ye geçiş yaptım.pisman miyim ?hayır.ama gerek var mıydı?o da hayır.hatta s7 edge hatları itibariyle daha kibar bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…