S7 Edge'e nasıl TWRP kurulur?

Yok not almadım ama öncekiyle aynı. Ezberimde değil fakat çıkan sonuç aynı oradan hatırlıyorum.
Kayıtlı olarak görünüyorsa IMEI ile alakası olduğunu sanmıyorum. Önceden arama yapabiliyor muydu?

Kayıtlı olarak görünüyorsa IMEI ile alakası olduğunu sanmıyorum. Önceden arama yapabiliyor muydu?
Yapıyordu hiçbir sıkıntısı yoktu. Ben kendine gelsin diye sıfırladım. Sonra da youtube vanced'i kurmak istediğimde no magisk hatası alınca şu magiski adam akıllı bir kurayım dedim ve sonuç bu.

Yapıyordu hiçbir sıkıntısı yoktu. Ben kendine gelsin diye sıfırladım. Sonra da youtube vanced'i kurmak istediğimde no magisk hatası alınca şu magiski adam akıllı bir kurayım dedim ve sonuç bu.
Şuanlık TWRP'yi kurmaya başlayalım mı?

Ayrıca Youtube Vanced'in rootsuz versiyonuda var.

Şuanlık TWRP'yi kurmaya başlayalım mı?

Ayrıca Youtube Vanced'in rootsuz versiyonuda var.
Kusura bakmayın hocam acil bir işim çıktı aşağı inmek zorunda kaldım o yüzde geç dönüş yaptım.
TWRP'yi 1 saat içinde halledebilir miyiz? 1 saat sonra dışarı çıkmam lazım da.
Vanced'in rootsuz versiyonu da var da o sırada benim telefon yarım yamalak rootluydu ben de rootlu versiyonunu seçtim tam bilmediğim için.
Her neyse şu an sim kartı okuması için root mu lazım. Custom rom'a gerek yok çünkü. Hatta rootsuz hallolursa daha iyi olur çünkü e-nabız gibi bazı uygulamalar rootlu olduğu için önceden açılmıyordu. Magiske girip gizleyeceğim zaman da magisk tam kurulmadığı için onu da yapamıyordum. Sonuç olarak saçma sapan bir durumun içerisindeydim.

Her neyse şu an sim kartı okuması için root mu lazım.
Kesin birşey söylemek zor ama yarayabilir.
TWRP'yi 1 saat içinde halledebilir miyiz? 1 saat sonra dışarı çıkmam lazım da.
Başlayalım öyleyse öncelikle TWRP'yi flashlamadan önce şu dosyayı ve Magisk'i SD kartınıza atın.

no-verity : https://build.nethunter.com/android-tools/no-verity-opt-encrypt/no-verity-opt-encrypt-6.1.zip

Sonra TWRP'ye girdiğinizde haber verin.

TWRP'yi flashladığınızda Download Mode'dan çıktığında hemen Ses Arttırma + Güç + Home (Yuvarlak olan) tuşuna aynı anda basın.
Hocam TWRP dosyası mı yanlış anlamadım ki. TWRP'yi flashladıktan sonra dediğinizi yapıyorum recovery mode'a giriyor.

Hocam TWRP dosyası mı yanlış anlamadım ki. TWRP'yi flashladıktan sonra dediğinizi yapıyorum recovery mode'a giriyor.
Telefon yine cortladı açılmıyor doğrudan recovery mode'a giriyor. Neyse benim birazdan dışarı çıkmam lazım, gün içerisinde haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…