Hocam şu an bitirdi ve ekranda SAMSUNG yazısı var bu şekilde bekliyor. Zaten rehberde ilk açılışın biraz uzun süreceği belirtilmiş. Benim sorum şu: kablo hâlâ bilgisayara bağlı. Çıkarayım mı çıkarmayayım mı? Ne zaman çıkarayım?
Neyse eski haline dönsün bir açılsın da TWRP de kurarız tekrar.
Hocam şu an bitirdi ve ekranda SAMSUNG yazısı var bu şekilde bekliyor. Zaten rehberde ilk açılışın biraz uzun süreceği belirtilmiş. Benim sorum şu: kablo hâlâ bilgisayara bağlı. Çıkarayım mı çıkarmayayım mı? Ne zaman çıkarayım?
@liveforspeed , @Polorchen , @Umut Nas sayın hocalarım bugün için çok teşekkür ederim. Şimdi derse girmem lazım, yarın sizin başınızı ağrıtmaya devam ederim.
@liveforspeed, @Polorchen, @Umut Nas sayın hocalarım bugün için çok teşekkür ederim. Şimdi derse girmem lazım, yarın sizin başınızı ağrıtmaya devam ederim.
Hocam stock romdan sonra root gitti mi gitmedi mi diye kontrol etmek istedim. Bu sonuç ne anlama geliyor? Root atılmaya çalışılmış ama tamamlanmamış mı demek istiyor?
Eğer doğru anladıysam yarın güzelce bir root atalım mı beraber? Yani sizin direktiflerinizle ben atayım.