S7 Egde Pil Sorunu

Yani bu süreler normal mi? Yoksa bana mı az geliyor.
Gayet normal hocam. Sabah şarj'dan %100 ile çıkartıyorum sadece wifi açık şekilde, 4-5 kez telefon ekranına saat için bakıp kapatıyorum, akşam 5'e kadar %25 şarj kalıyor. Yeni gelen güncelleme ile sorunun çözüleceğini umuyorum.

Bence normal değil. Sen bir de bu telefonu 1080p de kullanıyorsun galiba. Ekran görüntüsünden onu anladım.

Hocam bu bana biraz garip geldi, çünkü benim S7 model telefonumda sabah telefonumu aldığımda ve gün içinde yoğun bir şekilde kullandığımda saat akşam 5' te en fazla % 40'a düşüyor pilim. Rica etsem pil kullanım sayfanızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Hocam akşam yatmadan önce hızlı şarj özelliğini kapatıp telefonu öyle şarja koyun, ben bu şekilde kullanınca pilin daha uzun ömürlü olduğunu hissettim.
Telefonun en büyük özelliği o zaten neden kapatıp kullanacak ki?

Bugün Ankaraya gittim sabah 5:30 da şarjdan aldım cihazı normal kullandım sayılır. Mobil veri sürekli açıktı haritayı falanda sürekli olmasada kullandım. Verileri atıyorum.

Bence normal yani şöyle söyleyeyim. Benim cihazım LG G4 ve telefonu neredeyse 2 senedir kullanıyorum. Bataryasını değişmedim. Hafta sonları telefonu hiç elimden düşürmeden 3 saat kullanıyorum. Ben benimkini yazdım ama daha sağlıklı bilgi S7 kullanan arkadaşlar cevaplayabilir. Google da bak S7 pil tüketimine illaki test edenler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…