Sırf kalem içşnde yok diye gidip iPad yerine Samsung falan alınmaz. Pişman olma derim. Kalem işini de bir şekilde çözersin. Hallederiz o işi. Sırf Apple olsun diye de değil. Apple daha iyi olduğu için iPad alınır.
Hepsiburada'da 9. nesil iPad 7500 bir de yanına kalem olarak goodojog 12. nesil kalem alıp 8K ya tamamlayacagim gibi 1000 TL üste çıkmayan değer herhalde.
Değer hocam. Emin olun ki uzun süre kasmadan, donmadan, sorunsuz şekilde kullanacaksınız bu iPad'i. Rica ederim bu arada hocam, hayırlı olsun.Hepsiburada'da 9. nesil iPad 7500 bir de yanına kalem olarak goodojog 12. nesil kalem alıp 8K ya tamamlayacagim gibi 1000 TL üste çıkmayan değer herhalde.
Hatta buradan 6500e alıp indirimle 500e de kalem alıp yine 7000e tamamlayabiliyorum ve öyle yapacağım teşekkür ederim.Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
Not defteri uygulaması 200 TL olduğu için mi iPad?Sırf kalem içşnde yok diye gidip iPad yerine Samsung falan alınmaz. Pişman olma derim. Kalem işini de bir şekilde çözersin. Hallederiz o işi. Sırf Apple olsun diye de değil. Apple daha iyi olduğu için iPad alınır.
En azından birkaç yıla asla kasmayacak olan bir cihazdan bahsediyoruz. Yıllarca güncelleme desteği de alıyor.Not defteri uygulaması 200 TL olduğu için mi iPad?
iOS ile ne yapılabilir,neler yapılamaz.
Nasil kısıtlı kapalı sistem onu anlatın!!
Not defteri uygulaması 200 TL olduğu için mi iPad?
iOS ile ne yapılabilir, neler yapılamaz.
Nasil kısıtlı kapalı sistem onu anlatın!
Samsung Note 3 telefon 5 yılEn azından birkaç yıla asla kasmayacak olan bir cihazdan bahsediyoruz. Yıllarca güncelleme desteği de alıyor.
Hocam ben ezbere yapmıyorum. Gerçekleri söylüyorum. Amiral gemisi kullandığım telefonu size söyledim. Telefon 4. Yılına geçti. Kasıyor, donuyor diyorum ezbere yazıyorsunuz diyorsunuz. Deneyimledim de öyle yazmıyorum. Bilip bilmeden yazmayın bence. Elimde ki 6 Yıllık deneyimlemiş olduğum iPhone 7 bile daha yeni güncelleme almayı kesti, 1 kere bile kasmıyor. Orta segment Android cihazlarla yarışır bile. Ben deneyimledim de buraya yazıyorum.Samsung Note 3 telefon 5 yıl
Samsung Tab 3 lite tam 6 yıl
Lenovo tablet 2 yıl kasma donma yapmadı.
Android yazılım 4-5 te sorunsuz çalıştı.
Şuan piyasada Android 12 var bilmem anlatabildim mi?
Ne zaman ram lazım oldu artık 1-2 GB yetmez oldu ömrü doldu.
Ezbere yazmayın lütfen..
Tab 3 Lite ile "donmadan" hangi işinizi gördüğünüzü yazabilir misiniz? Tamam her teze bir antitez üretip körü körüne savunmak iki tarafın fanatiklerinin de hoşuna gidiyor anlıyorum ama birine bir tavsiye verirken mantıklı argümanlar kullanın. Öneri verdiğiniz insanın yapacaklarını, ihtiyaçlarını düşünün. Şu durumda konu sahibinin istekleri ve ihtiyaçları için iPad alması daha mantıklı bir tercih.Ezbere yazmayın lütfen..
Bende ezbere yazmıyorum.Hocam ben ezbere yapmıyorum. Gerçekleri söylüyorum. Amiral gemisi kullandığım telefonu size söyledim. Telefon 4. Yılına geçti. Kasıyor, donuyor diyorum ezbere yazıyorsunuz diyorsunuz. Deneyimledim de öyle yazmıyorum. Bilip bilmeden yazmayın bence. Elimde ki 6 Yıllık deneyimlemiş olduğum iPhone 7 bile daha yeni güncelleme almayı kesti, 1 kere bile kasmıyor. Orta segment Android cihazlarla yarışır bile. Ben deneyimledim de buraya yazıyorum.
Şöyle bana yazan kişi 1-2 yıla android çöp olur demek istemiş.Tab 3 Lite ile "donmadan" hangi işinizi gördüğünüzü yazabilir misiniz? Tamam her teze bir antitez üretip körü körüne savunmak iki tarafın fanatiklerinin de hoşuna gidiyor anlıyorum ama birine bir tavsiye verirken mantıklı argümanlar kullanın. Öneri verdiğiniz insanın yapacaklarını, ihtiyaçlarını düşünün. Şu durumda konu sahibinin istekleri ve ihtiyaçları için iPad alması daha mantıklı bir tercih.
Hadi benim yazımdan bu anlamı çıkar da alem yazı tahlili görsün!Şöyle bana yazan kişi 1-2 yıla android çöp olur demek istemiş.