S7 görüntüsüz kırık ekranı yansıtmak

noname92

Megapat
Merhabalar. Benim Samsung Galaxy S7 marka telefonum var fakat şarjda beklerken durduk yere iç ekranı çatladı. Araştırdım falan Samsung firmasının fazla şarjda sıcaklıktan ekranının çatladığını kabullendiği bir olaymış derken servise gönderdim kullanıcı hatası falan dediler. Neyse konu şu. Ben ekrandan görüntü alamıyorum fakat telefonum çalışıyor kamerayı açıyorum sesleri geliyor menülerde dolaşıyorum falan belli yani çalıştığı ama görüntü yok. Haliyle bilgisayara görüntüyü yansıtmak istiyorum. Bir sürü Vysor olsun dr.fone toolkit for Android olsun yardımcı program buldum fakat "USB debug" aktif olması lazımmış. Ben zaten görüntü alamıyorum bu yüzden bunu aktifleştiremiyorum. Sonuç olarak, çok uzattım yazıyı kusura bakmayın aylardır uğraşıyorum, sizlere sormak istediğim görüntü alabilmem için ne yapmam gerekiyor bir yol var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte demek istediğim bu. USB debug aktifleştirin diyor fakat etkinleştiremiyorum.
Düzenleme: kırma işlemi yazıyormuş. Bir kontrol edeyim. Bu arada teşekkür ederim. Birşeylere ulaşırsam yine yazarım.

Çok fazla ingilizcem olmadığından usb hata izni kırma işlemini fazla anlayamadım. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66731042&postcount=260 Burada kırma işlemini anlatıyor. Biraz yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    3,8 KB · Görüntüleme: 157
Hata ayıklamanın yerini tahmini olarak bulabilir misiniz? Bir video açıp aynı yerlere tıklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…