E efsoo Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 S7 icin batarya önerir misiniz? Şu anki bataryam hemen bitiyor bir tene batarya buldum bu iyi mi sizce sizin önerileriniz var mı? Samsung Galaxy S7 Mucize Batarya Deji Orjinal bataryadan daha güçlü, Samsung Galaxy S7 Mucize Batarya Deji ile batarya deşarj sorununa uygun fiyatla çözüm. www.deji.com.tr
S7 icin batarya önerir misiniz? Şu anki bataryam hemen bitiyor bir tene batarya buldum bu iyi mi sizce sizin önerileriniz var mı? Samsung Galaxy S7 Mucize Batarya Deji Orjinal bataryadan daha güçlü, Samsung Galaxy S7 Mucize Batarya Deji ile batarya deşarj sorununa uygun fiyatla çözüm. www.deji.com.tr
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 8 Nisan 2022 #2 Hocam orjinal batarya en iyisi.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.357 Makaleler 20 Çözümler 184 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Diğer: PHILIPS 242E1GZ Logitech Z313 Rampage R74 Glorious Model O 1000 Mbps fiber internet ------------------ Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #3 Orijinal hariç batarya önermiyorum. Hiçbiri orijinalin yerini tutmuyor ve güvencesini vermiyor.
E efsoo Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #4 517298 dedi: Hocam orijinal batarya en iyisi. Genişletmek için tıkla... pedroz_1999 dedi: Orijinal hariç batarya önermiyorum. Hiçbiri orijinalin yerini tutmuyor ve güvencesini vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu benim attıgım batarya orijinal mi hocam orijinal değilse öneriniz var mı?
517298 dedi: Hocam orijinal batarya en iyisi. Genişletmek için tıkla... pedroz_1999 dedi: Orijinal hariç batarya önermiyorum. Hiçbiri orijinalin yerini tutmuyor ve güvencesini vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bu benim attıgım batarya orijinal mi hocam orijinal değilse öneriniz var mı?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Nisan 2022 #5 efsoo dedi: Bu benim attıgım batarya orijinal mi hocam orijinal değilse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal değil fakat yan sanayiler arasında kaliteli bir ürün.
efsoo dedi: Bu benim attıgım batarya orijinal mi hocam orijinal değilse öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal değil fakat yan sanayiler arasında kaliteli bir ürün.
E efsoo Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #6 Kunget dedi: Orijinal değil fakat yan sanayiler arasında kaliteli bir ürün. Genişletmek için tıkla... Bu S7'nin orijinal bataryası kac TL şu anda bununla arasında cok fark yoksa onu alayım yoksa simdi bunu sipariş edeceğim kac güne gelir sizce.
Kunget dedi: Orijinal değil fakat yan sanayiler arasında kaliteli bir ürün. Genişletmek için tıkla... Bu S7'nin orijinal bataryası kac TL şu anda bununla arasında cok fark yoksa onu alayım yoksa simdi bunu sipariş edeceğim kac güne gelir sizce.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Nisan 2022 #7 efsoo dedi: Bu S7'nin orijinal bataryası kac TL şu anda bununla arasında cok fark yoksa onu alayım yoksa simdi bunu sipariş edeceğim kac güne gelir sizce. Genişletmek için tıkla... Orijinal'i Samsung yetkili servisi dışında nerede bulursun ve kaç para bulursun bilemiyorum.
efsoo dedi: Bu S7'nin orijinal bataryası kac TL şu anda bununla arasında cok fark yoksa onu alayım yoksa simdi bunu sipariş edeceğim kac güne gelir sizce. Genişletmek için tıkla... Orijinal'i Samsung yetkili servisi dışında nerede bulursun ve kaç para bulursun bilemiyorum.
E efsoo Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #8 Kunget dedi: Orijinal'i Samsung yetkili servisi dışında nerede bulursun ve kaç para bulursun bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alıyorum hocam inşallah sorunlu bir batarya falan gelmez 3000MAH kac saat gider müzik dinlerken bir bilginiz var mı?
Kunget dedi: Orijinal'i Samsung yetkili servisi dışında nerede bulursun ve kaç para bulursun bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alıyorum hocam inşallah sorunlu bir batarya falan gelmez 3000MAH kac saat gider müzik dinlerken bir bilginiz var mı?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Nisan 2022 #9 efsoo dedi: O zaman bunu alıyorum hocam inşallah sorunlu bir batarya falan gelmez 3000MAH kac saat gider müzik dinlerken bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sorun kısmı şansa bağlı tabi. Onunla ilgili bir süre veremiyorum.
efsoo dedi: O zaman bunu alıyorum hocam inşallah sorunlu bir batarya falan gelmez 3000MAH kac saat gider müzik dinlerken bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sorun kısmı şansa bağlı tabi. Onunla ilgili bir süre veremiyorum.