S7'de Facebook silinemiyor

zerox00

Femtopat
Merhaba, iyi sosyaller S7 kullanıyorum. Facebook'u silmek istediğimde silemiyorum. Kaldır dediğimde bile eski sürümü olarak telefonda kalıyor. Play storedanda kaldıramıyorum, birkaç uninstaller indirdim ama olmadi nasıl silebilirim?

Merhaba, iyi Sosyaller S7 kullanıyorum. Facebook'u silmek istediğimde silemiyorum. Kaldır dediğimde bile eski sürümü olarak telefonda kalıyor. Play storedanda kaldıramıyorum, birkaç uninstaller indirdim ama olmadi nasıl silebilirim?

Sistem uygulaması muhtemelen devre dışı bırakmak mantıklı duruyor, boyutu vs bayağı küçülüyor extra olarak uygulamalar listesindede gözükmez. Cihazında root olmadan tamamen silmenin bir yolu yok diye biliyorum varsa da ADB vb ile işletim sisteminin açıklarını kullanıyordur.

Devre dışı bırakabilirsin ya da bu yöntemi deneyebilirsin.

Boyut 73 KB kadar küçük ama aklıma takılan başka soru oltalama saldırısı yemedigim halde indirilen dosyalarda Facebook uzantılı APK dosyaları çıkıyor .bir nebzede olsa tamamen sistem verilerini ve uygulamayı bu yüzden silmek istiyorum.
Ikıncı telefon olarak kullanıyorum ama çoğu uygulamayı bu telefonda kullanıyorum sosyal medya vs rootlamak mantıklı mı ekstra farklı bir durum sistem ile alakalı sıkıntı yaşar miyim?

ADB ile aşağıdaki komutla kaldırabilirsiniz. Bilgisayar gerektirir, root gerektirmez. Shizuku yönteminden daha az uğraştırıcıdır.

Kod:
adb shell pm uninstall --user 0 com.facebook.katana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı