fıfıf Kilopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2017 #1 Bu S8'e bildirim gelince yani MSN ya da he hangi bir sosyal ağdan mesaj gelince ekran sarı sarı yanıp sönüyor. Bu ayarı hiç bir yerden bulamadım. Var mıdır bu ayarı kapatabileceğimiz bir ayar sekmesi? Çok sıkılmaya başladım bu sarı ışıktan. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2017
Bu S8'e bildirim gelince yani MSN ya da he hangi bir sosyal ağdan mesaj gelince ekran sarı sarı yanıp sönüyor. Bu ayarı hiç bir yerden bulamadım. Var mıdır bu ayarı kapatabileceğimiz bir ayar sekmesi? Çok sıkılmaya başladım bu sarı ışıktan.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2017 #2 "Bildirim Çubuğu -> Edge Işıklandırması (Aydınlatması/Bildirimleri)" tarzı bir ayar olması lazım. Onu kapatman yeterli. S8 kullanan @Asım Demir net menü ismi de verebilir.
"Bildirim Çubuğu -> Edge Işıklandırması (Aydınlatması/Bildirimleri)" tarzı bir ayar olması lazım. Onu kapatman yeterli. S8 kullanan @Asım Demir net menü ismi de verebilir.