GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Ocak 2022 #11 Turquoise Blue dedi: McAfee sonradan Intel Security ismini aldı sanırım çünkü Intel satın almıştı. Belki farklı yazılmıştır. Cihaz bakımında güvenlik kısmında olacak. Şu an elimde Samsung yok olsa gösterirdim tam yerini. Normalde kaldırılamayacak bir bileşen. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam ayarlardaymış. Bir de etkinleştirilmemiş bende. Etkinleştirdim. Avast'ı sildim.
Turquoise Blue dedi: McAfee sonradan Intel Security ismini aldı sanırım çünkü Intel satın almıştı. Belki farklı yazılmıştır. Cihaz bakımında güvenlik kısmında olacak. Şu an elimde Samsung yok olsa gösterirdim tam yerini. Normalde kaldırılamayacak bir bileşen. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam ayarlardaymış. Bir de etkinleştirilmemiş bende. Etkinleştirdim. Avast'ı sildim.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #12 Tamam şimdi oldu o zaman.