S8+ Pil Sorunu

MehmetE.

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Mersin/Deniz Mahallesi
Daha fazla  
Cihazımda bir problem yok 3 senedir kullanıyorum. Ama şu son zamanlarda şarj kendi kendine bitirmeye başladı bunun çözümü nedir pil durumu iyi görünüyor Members testlerinde Hiç bir sorunu da olmadı bu zamana kadar.

3 sene ardından normal bir durum. Hızlı şarjda bataryayı erken bitiriyor maalesef. Bende 3 yıllık S7E cihazımda bu sorundan dolayı batarya değiştirdim ve hızlı şarjı kapattım. Şu an hiçbir sorun yok. Değiştirmeden önce batarya sağlığı %74'dü serviste orijinali ile değiştirdim %96 şu an.

3 sene ardından normal bir durum. Hızlı şarjda bataryayı erken bitiriyor maalesef. Bende 3 yıllık S7E cihazımda bu sorundan dolayı batarya değiştirdim ve hızlı şarjı kapattım. Şu an hiçbir sorun yok. Değiştirmeden önce batarya sağlığı %74'dü serviste orijinali ile değiştirdim %96 şu an.

Hızlı şarjı nasıl kapattınız?

Teşekkürler bir de kapatıpdeneyeceğiz. Zaten bu hızlı şardan hiç hazzzetmedim. Acele işe şeytan karışır...
Servisin bana söylediği batarya hücrelerini erken öldürdüğü idi. Zamanla şişme de yapıyormuş. Şu an kapatmak çok bir işe yaramaz batarya durumu zaten kötü. Değiştirdikten sonra kapatsanız daha iyi olur.

Bataryayı kaç ₺'ye değiştirdiniz?
Ben orijinal olsun diye 300+ gibi bir ücret ödedim. Aklımda değil uzun zaman oldu 320 ya da 360 gibi bir fiyatı vardı. Dışarda yaptırmak istersen GSM İletişim ile görüş. Ellerinde orijinal parça bulunuyor çoğunlukla. Servisten daha uygunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı