Sadece ekran sıkıntısı var dye biliyorum youtubede video izlerken , bazı oyunlarda ekranın üst ve alt tarafı siyah kalıyor videolar 16:9 olduğundan s8 e sığmıyor
Sadece ekran sıkıntısı var dye biliyorum youtubede video izlerken , bazı oyunlarda ekranın üst ve alt tarafı siyah kalıyor videolar 16:9 olduğundan s8 e sığmıyor
Onu daha sonradan Performans modu ile ayarlayabiliyorsunuz. İlk çıktığından beri, kullanıyorum sadece koruma kılıf ile kullanmanızı öneririm . Zira arkası cam olduğu için, kaldırım taşına düşürmek suretiyle arka camını kırdım lakin cihazın kaskosu olduğu için kasko arka camını orijinali ile değiştirdi.
S8 plus'ı uzun süre maalesef kullanamadım telefonu sadece 1 hafta kullanabildim. Büyük umutlarla Iphone'dan Samsung'a geçtim ancak pişman oldum. Pişmanlık nedenim ise S8 plus gibi bir telefonda yaşadığım komik derecede hoparlör sorunu. Şöyle ki ; bir telefon görüşmesi sırasında hoparlörü açarak konuşursanız sesiniz karşı tarafa ya hiç girmiyor ya da çok kısık gidiyor. Bu nedenle soğudum telefondan. Şu an S7 Edge kullanıyorum ancak bu telefonda da bu sorunu zaman zaman yaşıyorsunuz. Kısacası Iphone'a geri döneceğim.