GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2023 #1 Samsung cihazlarda Smart Things Find özelliği sayesinde telefon çalınırsa eğer cihazın yerini her 15 dakikada bir güncelliyor ve uzaktan kontrol etmeye vs. yarıyor. Bu özellik için konum açık olması gerekiyor mu?
Samsung cihazlarda Smart Things Find özelliği sayesinde telefon çalınırsa eğer cihazın yerini her 15 dakikada bir güncelliyor ve uzaktan kontrol etmeye vs. yarıyor. Bu özellik için konum açık olması gerekiyor mu?
Çözüm Umut Nas 18 Mayıs 2023 GreatArcher dedi: Hocam diğer özellikler için sordum aslında. Kilitleme vs. yapmak için de açık olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Bağlantı olması yeterli.
GreatArcher dedi: Hocam diğer özellikler için sordum aslında. Kilitleme vs. yapmak için de açık olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Bağlantı olması yeterli.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 Cihazın yerini görebilmeniz için konumun açık olması lazım zaten? Google Find Mobile'da da böyle. Artı 0 Eksi
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2023 #3 Umut Nas dedi: Cihazın yerini görebilmeniz için konumun açık olması lazım zaten? Google Find Mobile'da da böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer özellikler için sordum aslında. Kilitleme vs. yapmak için de açık olması şart mı? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Cihazın yerini görebilmeniz için konumun açık olması lazım zaten? Google Find Mobile'da da böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer özellikler için sordum aslında. Kilitleme vs. yapmak için de açık olması şart mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 GreatArcher dedi: Hocam diğer özellikler için sordum aslında. Kilitleme vs. yapmak için de açık olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Bağlantı olması yeterli. Artı 0 Eksi Çözüm
GreatArcher dedi: Hocam diğer özellikler için sordum aslında. Kilitleme vs. yapmak için de açık olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Bağlantı olması yeterli.
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2023 #5 Umut Nas dedi: Bağlantı olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi