S8 vs XZ Premium

Legion

Hectopat
Daha fazla  
Ayın 15'inden sonra para ayarlayabilirsem bu 2 cihazdan birini almayı düsünüyorum. XZ Premium'a daha bi yakınım, kibrit kutusu tasarımını seven nadir kişilerdenim. Hangi telefon daha performanslı ve uzun ömürlü olur? Bütce ayarlayamazsam Mi6 alacağım büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung s8 i çok beğeniyorum ama abim 2014 ile 2016 arası İxperia Z1 kullandı sony yıllarca cihazın arkasında durdu güncelleme verdi Samsung ise Z1 le çıkan cihazları o zamanlar unutmuştu bile XZ premium'da çok güzel S8 de çok güzel karar senin.

İkisi arasında S8 tercihim olur. Bunun dışında S7 Edge.

Ben Samsung öneriyorum. Servis okadar iyiki anlatamam. Yoğun bir günde gittik tabletimin şarj adaptörü 3 günde bozulmuştu nedenide fazla akım gelmiş olması. O yoğunlukta okadar hızlı çalıştılarki eskisini alıp ikinci el Note 5 adaptörü verdiler ve kayıt bile yapmadılar yani hala aynı durumdan servise gidebilirim. Şaka bir yana S8 gayet şık ve kullanışlı. Test merkezlerinde test ettim ve gayet memnun kaldım çünkü alacak kadar gücüm yok.

XZ Premium bilmiyorum ama bir arkadaşım su geçirmez modellerinden biri olan Xperia M2' yi satın alıp havuzda çekim yapmıştı ve su kaçmıştı. Servise verdiğinde ise kabul etmediler ve kullanıcı hatasını yapıştırmışlar.

Güldürdünüz hocam

Bence direk Mi6 al.

İkisi de teknik olarak birbirine çok benzer. İki modelde alınabilir. XZ Premium'un yavaş çekim modu farklı kılan en büyük özellik. Asıl tasarım en önemli unsur burada. Eğer XZ Premium modelinin tasarımı daha çok hoşunuza gittiyse onu alın. Ayrıca S8 modelini kılıf kullanmadan 1 hafta bile kullansanız kılcal çizikler oluşuyor kapak kısmında. Yani dayanıklılık olarak düşük bir telefon. Ki telefonun her yeri neredeyse ekran olduğu için kırılma ihtimali çok yüksek. Ekran tamir bedeli ise çok yüksek zaten. Dediğim gibi en önemli unsur tasarım. Hangisini tercih ediyorsanız onu alın.

İfadeler: Xen
Hangisinin tasarımı hoşunuza gidiyorsa onu alın. İkisi de çok güçlü cihazlar. XZ ekran ve yavaş çekim moduyla biraz daha öne çıkıyor. Samsung tarafında ise telefon S7 ile aynı boyutlarda hemen hemen, sadece S8 biraz daha yüksekti sanırım karşılaştırdığımızda. XZ alırsanız da şeffaf bir kılıf ile kullanmanızı öneririm. Arkası hem S8'de olduğu gibi parmak izi tutuyor hem de çizilebilir.

Ben XZ Premium alırdım. Çok karizma bir telefon olmuş. Özellikleri de yeterli. 2500 lira civarına düşünce kesinlikle alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…