O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 9 Eylül 2022 #11 GreatArcher dedi: Beni kaç yıl götürür? Genişletmek için tıkla... 2-3 yıl götüreceğini düşünüyorum.
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 9 Eylül 2022 #12 GreatArcher dedi: Beni kaç yıl götürür? Şu anki yeni çıkan orta düzey telefonlardan daha mı iyi performansı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme desteği biteceği için Custom ROM kurup yıllarca kullanabilirsiniz, RAM ve işlemci orta düzey telefonlardan daha iyi.
GreatArcher dedi: Beni kaç yıl götürür? Şu anki yeni çıkan orta düzey telefonlardan daha mı iyi performansı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme desteği biteceği için Custom ROM kurup yıllarca kullanabilirsiniz, RAM ve işlemci orta düzey telefonlardan daha iyi.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Eylül 2022 #13 Eeries dedi: Güncelleme desteği bittiği için Custom ROM kurup yıllarca kullanabilirsiniz, RAM ve işlemci orta düzey telefonlardan daha iyi. Genişletmek için tıkla... GPU nasıl?
Eeries dedi: Güncelleme desteği bittiği için Custom ROM kurup yıllarca kullanabilirsiniz, RAM ve işlemci orta düzey telefonlardan daha iyi. Genişletmek için tıkla... GPU nasıl?
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 9 Eylül 2022 #14 Eeries dedi: Güncelleme desteği bittiği için. Genişletmek için tıkla... Güvenlik güncellemeleri alacak ama büyük güncellemeler (Android 13 vs.) almayacak. Düzeltmek istedim.
Eeries dedi: Güncelleme desteği bittiği için. Genişletmek için tıkla... Güvenlik güncellemeleri alacak ama büyük güncellemeler (Android 13 vs.) almayacak. Düzeltmek istedim.
H Huseyin97000 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #15 Görürsünüz.
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 9 Eylül 2022 #16 GreatArcher dedi: GPU nasıl? Genişletmek için tıkla... Snapdragon versiyonunda Adreno 640 var, Exynos modellerin GPU'su Mali olduğundan performans daha düşük.
GreatArcher dedi: GPU nasıl? Genişletmek için tıkla... Snapdragon versiyonunda Adreno 640 var, Exynos modellerin GPU'su Mali olduğundan performans daha düşük.