S9+ Android 14 One UI 6.1 nasıl kurulur?

alfabuezk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF F15 Fx506hc-hn373 Intel Core™ i5-11400h Nvidia GeForce RTX 3050 Laptop GPU 8x2 DDR4 3200MHz Ram 512GB WD Black M.2 SSD 512GB GOODRAM PX500 M.2 SSD Asus TUF VG249Q3A 180Hz FastIPS Monitör Asus ROG Gladius II Core Mouse AOC GK500 Red Switch Mekanik klavye / Mobil: Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S22, Apple iPad Pro 10.5 inç (2017)
Öncelikle merhaba, ikinci el olarak aldığım S9+ cihazıma balşlıktaki ROM'u yüklemek istiyorum ama daha önce ROM yükleme işlemi hiç yapmadım. ROM stabil mi? Kurma işleminde hata yaparsam telefona zarar verir miyim? Telefonu kullanılamaz hale getirme ihtimali var mı? Cihaz ana telefonum yedek telefonum vs yok. ROM'u kullanmış ve bu işleri bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Kurma işleminde hata yaparsam telefona zarar verir miyim? Telefonu kullanılamaz hale getirme ihtimali var mı?

Evet. Düzeltmesini de bilmiyorsanız geçmiş olsun. Kurmayı bilmiyorsunuz telefona bir şey olur ise geri getirme imkanınız bile olmayabilir.

Kurulum burada yazıyor. Ayrıca görüntüler ve hata listesi de var.

Biraz bakındım One UI 6.1 için bir Custom ROM mevcut ismi noble ROM. XDA da bulabilirsiniz bu ROM'u. Cihazınıza göre TWRP'ya da OrangeFox ile kurabilirsiniz yalnız cihazda bootloader kilidi varsa önce açmanız ardından ne olur ne olmaz diye stock ROM kurmanız gerek. Cihaza uygun TWRP bulduğunuzda cihazı sıfırlayıp ROM'u kurmanız gerek. TWRP'ya da Magisk kurulumunda yamalı vbmeta dosyasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Yukarıda anlattıklarımdan bir şey anlamadıysanız ROM işinden uzak durabilir ya da kavramları araştırıp bu işleri öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…