Minerva Decapat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 44 28 Aralık 2019 #1 S9 cihazıma beta güncellemelerini almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 28 Aralık 2019 #2 Product Help & Support | Samsung Support IE We are here to help. Help & tips for your product, manuals & software download and Face-to-face support. www.samsung.com
Product Help & Support | Samsung Support IE We are here to help. Help & tips for your product, manuals & software download and Face-to-face support. www.samsung.com
Minerva Decapat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 44 28 Aralık 2019 #3 SaviorAngel™ dedi: Product Help & Support | Samsung Support IE We are here to help. Help & tips for your product, manuals & software download and Face-to-face support. www.samsung.com Genişletmek için tıkla... Bu ülkemizde geçerli mi? Samsung Members uygulamasında beta kısmı görünmüyor.
SaviorAngel™ dedi: Product Help & Support | Samsung Support IE We are here to help. Help & tips for your product, manuals & software download and Face-to-face support. www.samsung.com Genişletmek için tıkla... Bu ülkemizde geçerli mi? Samsung Members uygulamasında beta kısmı görünmüyor.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 28 Aralık 2019 #4 Minerva dedi: Bu ülkemizde geçerli mi? Samsung Members uygulamasında beta kısmı görünmüyor. Genişletmek için tıkla... İnanın hiçbir bilgim yok, en son IOS 13 Beta'ya katılmıştım ve o ülkemizde geçerli idi, ondan önce de Android 7 betasına ve onda da ülkeyi Türkiye olarak kurmuştum.
Minerva dedi: Bu ülkemizde geçerli mi? Samsung Members uygulamasında beta kısmı görünmüyor. Genişletmek için tıkla... İnanın hiçbir bilgim yok, en son IOS 13 Beta'ya katılmıştım ve o ülkemizde geçerli idi, ondan önce de Android 7 betasına ve onda da ülkeyi Türkiye olarak kurmuştum.