S9+'dan kampanyadaki S24FE'ye geçilir mi?

Inanckilic

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır S9+ Plus kullanıyorum şu anda almazsam bir daha almak için maddi açıdan fırsat bulamam sanırım (borç ödüyorum). Şu an tek beklentim elimdeki S9+'dan kamera ve batarya olarak iyi midir? Bu kampanyayla daha iyi bir alternatif bulunabilir mi? S24 FE kutu içeriğinde şarj aleti çıkıyor mu? Bilgim yok, sizden mantıklı fikirler bekliyorum teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Geçilir. Dusunmeye gerek bile yok.

Hem artık 6 seneyi doldurduğumuzdan hem de mikrofon kaynaklı bir sorun sanırım karşıya sesim az gidiyor ahizeden de az geliyor batarya 3 kez değişti ama düzelmedi ön arka kırık S24 FE dışında alınabilecek bu bütçelerde başka cihaz koymamışlar 24 Ultra falan dahil kampanyaya o da fiyatı X3 yapıyor neredeyse kamera anlamında beni üzer mi?

Hem artık 6 seneyi doldurduğumuzdan hem de mikrofon kaynaklı bir sorun sanırım karşıya sesim az gidiyor ahizeden de az geliyor batarya 3 kez değişti ama düzelmedi ön arka kırık S24 FE dışında alınabilecek bu bütçelerde başka cihaz koymamışlar 24 Ultra falan dahil kampanyaya o da fiyatı X3 yapıyor neredeyse kamera anlamında beni üzer mi?
Üzmez hocam. Kamerası fiyat bandının en iyilerinden. Kendim kullanıyorum memnunum. Mukemmel bir kamerası yok ama fazlasiyla yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı