S9 FE+ iade edilebilir mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Hepsiburada'dan S9 FE+ aldım. Babam iade et üstüne para koyup Apple alalım dedi bende tıpa geçeceğim için daha uzun ömürlü olsun diye Apple almak istedim. Acaba iade etmem mümkün mü? Tabletime ekran koruyucu taktım iade ederken onu çıkarmam ve tabeleti sıfırlamam gerekli mi?

Not: Hepsiburada'da görseldeki gibi bir hakkım var olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1739020773503.png
    35,8 KB · Görüntüleme: 61
İade hakkınız olur tabi ama kullanım olarak düşünürsek tıp bölümü için açmanız gereken evrak dosya ödev vs varsa android malum biraz daha erişilebilirlik olarak geniş olduğu için S9 değil de güncel model de düşünebilirsiniz. Bir öneri sadece.

Alacağın Apple ne model? Ona göre iade et. Etme hakkın var zaten, 14 gün içinde.
Cep telefonu, tablet, bilgisayar ve birçok farklı ürün için daha önce verilmiş olan iade hakkı kaldırıldı. İşte detaylar... 1 Ocak 2025 itibarıyla yürürlüğe giren yeni yönetmelikle birlikte; cep telefonu, bilgisayar, tablet ve akıllı saat gibi ürünlerin 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkını ortadan kaldırdı. https://shiftdelete.net/cep-telefon...ürlüğe,koşulsuz iade hakkını ortadan kaldırdı.

Belki hepsiburada gibi siteler hala iade alıyordur orasını bilemiyorum ama kaldırıldı.

Alacağın Apple ne model? Ona göre iade et. Etme hakkın var zaten, 14 gün içinde.

M.2 13 inch alacağım.

Hocam telefonumda Apple ondan da almak istiyorum. Ben aslında 2. sınıf mühendisim beni 2 sene daha götürse yeter sonra işe girince daha iyisini kendim alırım diye düşünmüştüm. Sonra mühendisliği bırakmaya karar verdim. Tıp okurken daha uzun ömürlü olsun diye Apple almak istiyorum.

Deneyeceğim hocam en kötü ekran koruyucudan olurum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…