snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Merhaba Tab S9 FE+ Plus tabletim var. İçine adaptör çıkmadı. Xiaomi şarj aleti ile şarj edebilir miyim? Bazı yerlerde orijinal Samsung adaptör diyor ama orijinal olduğunu nasıl anlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Merhaba Tab S9 FE+ Plus tabletim var. İçine adaptör çıkmadı. Xiaomi şarj aleti ile şarj edebilir miyim? Bazı yerlerde orijinal Samsung adaptör diyor ama orijinal olduğunu nasıl anlayacağım?
irxcn Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Tabletin ve adaptörün watt değerlerine bak, uyuşuyorlarsa kullanılır.
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 irxcn dedi: Tabletin ve adaptörün watt değerlerine bak, uyuşuyorlarsa kullanılır. Genişletmek için tıkla... Hocam tablet Max 45watt adaptör 20 watt
irxcn dedi: Tabletin ve adaptörün watt değerlerine bak, uyuşuyorlarsa kullanılır. Genişletmek için tıkla... Hocam tablet Max 45watt adaptör 20 watt
irxcn Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 snowman0 dedi: Hocam tablet Max 45watt adaptör 20 watt Genişletmek için tıkla... Kullanırsınız ama yavaş şarj deneyimi sunar.
snowman0 dedi: Hocam tablet Max 45watt adaptör 20 watt Genişletmek için tıkla... Kullanırsınız ama yavaş şarj deneyimi sunar.
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 irxcn dedi: Kullanırsınız ama yavaş şarj deneyimi sunar. Genişletmek için tıkla... Hocam taktım ama yavaş şarj olduğu için evden çıkmam gerekti %88'de kaldı eve gelince %100 yapsam bir sıkıntı olur mu
irxcn dedi: Kullanırsınız ama yavaş şarj deneyimi sunar. Genişletmek için tıkla... Hocam taktım ama yavaş şarj olduğu için evden çıkmam gerekti %88'de kaldı eve gelince %100 yapsam bir sıkıntı olur mu
irxcn Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 snowman0 dedi: Hocam taktım ama yavaş şarj olduğu için evden çıkmam gerekti %88'de kaldı eve gelince %100 yapsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bir sıkıntı olmaz.
snowman0 dedi: Hocam taktım ama yavaş şarj olduğu için evden çıkmam gerekti %88'de kaldı eve gelince %100 yapsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bir sıkıntı olmaz.
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #7 irxcn dedi: Hayır bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam takınca %100 olması gerekiyor diyorladı sanırım yanlış bilgi
irxcn dedi: Hayır bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam takınca %100 olması gerekiyor diyorladı sanırım yanlış bilgi