S9 FE Tablete ekran koruyucu şart mı?

Samsung S9 FE aldım. Sürekli kalem kullanacağım, not alacağım; genelde masa da sakin ortamlarda kullanacağım. Kılıf aldım ama ekran koruyucu alınır mı? Çizilmeye karşı ucuz koruyucular dokunmatiği etkiliyormuş ve kalem kullanımını baltalıyormuş. Bir tık pahalı olan koruyucular da 500 TL civarı genelde. Cihazlarımı temiz kullanıyorum.

Düz kullansanız problem olmaz fakat kağıt hissiyatlı olanları alırsanız görüntü kalitesi bozuluyor.

Hocam konu dışı olur mu bilmiyorum ama memnun musunuz ?

Hocam konu dışı olur mu bilmiyorum ama memnun musunuz?

Hocam daha yeni sipariş verdim pazartesi gelecek, çok araştırdım. Ben not almak, dizi film izlemek, bir şeyler çizmek, ders çalışmak, kitap okumak için alıyorum. ( İngilizce fiziksel kaynak bulamıyorum ) bunlar için gerçekten biçilmiş kaptanmış çok da büyük istemiyorum kitap okuyacağım için. FE+ daha büyük versiyonu var ama tablet alacaksan ve benim dediklerimi yapacaksan Samsung'ya da iPhone öneririm. Kaliteli ses güzel bir izleme deneyimi oyun filan diyorsan Honor Pad 9 var ama kalemli versiyonu yok, benim için büyük bir eksi. Açıkçası ben Samsung ve Apple ekosisteminden çıkmıştım ama software, kullanım rahatlığı ve özellikler hiçbir yerde bulunmuyor bu iki firmadan şaşmamanı öneririm.

Ben tabletimde ekran koruyucu kullanmıyorum ve tavsiye etmem telefon için lazım kesinlikle, ama kılıf alabilirsin tabletine. Kılıf, ekran koruyucudan daha iyi korur. Hem yazmanı etkilemez.
Ben kılıfsız kullandım tabletimi ses açma kapama tuşu içine göçüyor. Tavsiyem bu kadardı.

Kılıf aldım zaten o şart gibi bir şey hem rahatlık açısından ama ekran koruyucu konusunda karasız kalmıştım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…