asdawas1 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #11 Cetlix dedi: hocam aldınız mı bende pad 10 la V9 arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Geç gördüm hocam. Evet aldım şu anlık memnunum fakat not alma kısmı bana çok başarılı gelmedi.
Cetlix dedi: hocam aldınız mı bende pad 10 la V9 arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Geç gördüm hocam. Evet aldım şu anlık memnunum fakat not alma kısmı bana çok başarılı gelmedi.
Technopop Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #12 asdawas1 dedi: Geç gördüm hocam. Evet aldım şu anlık memnunum fakat not alma kısmı bana çok başarılı gelmedi. Genişletmek için tıkla... V9'u mu aldiniz kalemiyle ilgili sikayetiniz nedir? Gecikme varmis galiba, ve ekrana temasi sert ve ses cikariyor galiba.
asdawas1 dedi: Geç gördüm hocam. Evet aldım şu anlık memnunum fakat not alma kısmı bana çok başarılı gelmedi. Genişletmek için tıkla... V9'u mu aldiniz kalemiyle ilgili sikayetiniz nedir? Gecikme varmis galiba, ve ekrana temasi sert ve ses cikariyor galiba.