Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2022 #1 Galaxy S9 telefonum için bir Custom ROM arıyorum ve internette bir sürü ROM var sizin tecrübelerinizi merak ettim, sizce hangi ROM'u kurmalıyım? Not: Pil ömrü uzun olsa daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Galaxy S9 telefonum için bir Custom ROM arıyorum ve internette bir sürü ROM var sizin tecrübelerinizi merak ettim, sizce hangi ROM'u kurmalıyım? Not: Pil ömrü uzun olsa daha iyi olur.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 9 Ağustos 2022 #2 Devbase ROM ile Oreo'ya düşürüp, TGP kernel ile maksimum işlemci frekansını 900MHz'ye çekiyorum. %20 seviyesine geldiğinde 4 saat ekran süresi veriyor. G960F modelinde. Üstelik pil sağlığım %82 G960FXXS2BRJ6_DevBase_v5.9 TGP Kernel Oreo mTweaks (kernel'i kontrol etmek için, her ayar yaptıktan sonra yukarıda bulunan başlangıçta uygula ayarını seçmelisin) Lsposed Oreo'da çalışmıyor o yüzden edxposed kullanabilirsin.
Devbase ROM ile Oreo'ya düşürüp, TGP kernel ile maksimum işlemci frekansını 900MHz'ye çekiyorum. %20 seviyesine geldiğinde 4 saat ekran süresi veriyor. G960F modelinde. Üstelik pil sağlığım %82 G960FXXS2BRJ6_DevBase_v5.9 TGP Kernel Oreo mTweaks (kernel'i kontrol etmek için, her ayar yaptıktan sonra yukarıda bulunan başlangıçta uygula ayarını seçmelisin) Lsposed Oreo'da çalışmıyor o yüzden edxposed kullanabilirsin.