S9 Plus Android 10 ROM attıktan sonra şebeke gitti

meliher

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende S9 Plus IMEI kayıtlı telefonuma Odin ile Android 10 yükselttim, sonrasında IMEI numaralar duruyor fakat şebeke gitti. Konuyla bilgisi olan yardımcı olursa minnettar olurum. Resmen telefonsuz kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bende S9 Plus IMEI kayıtlı telefonuma Odin ile Android 10 yükselttim, sonrasında IMEI numaralar duruyor fakat şebeke gitti. Konuyla bilgisi olan yardımcı olursa minnettar olurum. Resmen telefonsuz kaldım.

Hocam öncelikle geçmiş olsun Facebook kullanıyor musunuz oradan zirve yazılıma ulasın yardımcı olacaktır.

mallesef hocam almamıştım
Telefonunuz Root'lu ise birkaç yol var ama yasal değil. İleride devlet tarafından cezaya çarptırılabilirsiniz. İlk olarak kurmadan önce olduğunuz ROM'a geri dönün. (TWRP var olduğunu varsayıyorum) Sonra EFS yedeği alın ve tekrar Android 10 ROM'a geri dönün ve EFS yedeğini yükleyin.
NOT: IMEI gelecek diye kesin bir şey söylemiyorum denemekte yarar var.

Telefonunuz Root'lu ise birkaç yol var ama yasal değil. İleride devlet tarafından cezaya çarptırılabilirsiniz. İlk olarak kurmadan önce olduğunuz ROM'a geri dönün. (TWRP var olduğunu varsayıyorum) Sonra EFS yedeği alın ve tekrar Android 10 ROM'a geri dönün ve EFS yedeğini yükleyin.
NOT: IMEI gelecek diye kesin bir şey söylemiyorum denemekte yarar var.
hocam imei numaraları duruyor zaten fakat şebeke yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı